Doprava po ČR nad 1.600 Kč a viac než 80 € na Slovensko zdarma!

Hodnocení obchodu

4,9 587 hodnocení
Přidat hodnocení
5
566x
4
15x
3
3x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.1.2020
+ rychlost

zajímavá nabídka.. tělový pudr parfemovany mají málokde.. tady ano
M Avatar autora Martina (Administrátor) 25.1.2020
Moc Vám paní Maci děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Zakládáme si na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem a odchází od nás nejbližším rozvozem. Pudr Felce Azzurra to je prostě klasika ověřená časem. A těší mne, že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Ještě jednou děkuji za doporučení a budu ráda, pokud brzy opět zavítáte na mé stránky, Martina
L Avatar autora Ludmila | 24.1.2020
Zboží super rychle dorucene aviváž úžasná krásně voňavá
M Avatar autora Martina (Administrátor) 24.1.2020
Moc Vám paní Ludmilo děkuji za hodnocení vložené přímo na stránky a ne jen formou dotazníku z Heureky. Vážím si toho, když zákazník nelituje času a vyjádří svou spokojenost, aniž by mu přišla výzva k hodnocení. Jsem ráda, že jste s našimi službami i produkty tak spokojená a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
Avatar autora | 24.1.2020
+ Rychlé vyřízení,kvalitně zabalené, zboží,které u nás nekoupíte.
M Avatar autora Martina (Administrátor) 24.1.2020
Moc Vám paní Adino děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Zakládáme si na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem a odchází od nás nejbližším rozvozem. A snažíme se balit tak, aby nedošlo k poškození produktů, na bublinkové fólii jak jste viděla nešetříme, protože dopravci se ne vždy chovají k balíkům, jak by měli. A těší mne, že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Ještě jednou děkuji za doporučení a budu ráda, pokud brzy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 24.1.2020
Okamžitá zpětná reakce, dodání rychlé,balení v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 29.1.2020
Moc Vám paní Romano děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Zakládáme si na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem a odchází od nás nejbližším rozvozem. A snažíme se balit tak, aby nedošlo k poškození produktů, na bublinkové fólii jak jste viděla nešetříme, protože dopravci se ne vždy chovají k balíkům, jak by měli. Ještě jednou děkuji za doporučení a budu ráda, pokud brzy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 22.1.2020
Obchod nabízí velmi zajímavé zboží za dobrou cenu.Jsem velice spokojená,budu zde opět nakupovat.
M Avatar autora Martina (Administrátor) 22.1.2020
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste s našimi službami spokojená a vše dopadlo na 1. Mám radost, že jste se zařadila mezi tisíce našich spokojených zákazníků a budu se těšit opět brzy na mých stránkách. Děkuji, Martina
Avatar autora | 22.1.2020
rychlý nákup bez problémů
M Avatar autora Martina (Administrátor) 22.1.2020
Moc Vám pane Oldřichu děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste právě v našem obchodě našel to, co jste hledal a těší mne, že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu ráda, pokud brzy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 20.1.2020
Všetko prišlo výborne, bez problémov, doručili mi to, čo som si objednala. S tovarom som spokojná. Určite si tam budem objednávať pravidelne, pretože sprchové gély Felce azzura sa už nedajú kúpiť v žiadnej sieti drogérii na SVK.
M Avatar autora Martina (Administrátor) 21.1.2020
Moc Vám paní Joja děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste právě v našem obchodě našla zboží, které jste hledala. A těší mne, že i doma v Česku a na Slovensku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. K tradičním značkám jako je Felce Azzura, Spuma di Sciampagna, Tesori a další tak budeme postupně přidávat i méně známé, ale minimálně stejně kvalitní produkty. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu ráda, pokud brzy opět zavítáte na mé stránky a rozšíříte tak řady tisíců našich spokojených zákazníků. , Martina
Avatar autora | 20.1.2020
Super obchod s luxusní drogerií
M Avatar autora Martina (Administrátor) 21.1.2020
Moc Vám pane Rogere děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste právě v našem obchodě našel zboží, které Vám dělá radost. A těší mne, že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu ráda, pokud brzy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 20.1.2020
+ Naprostá spokojenost,rychlé dodáni.

M Avatar autora Martina (Administrátor) 24.1.2020
Moc Vám paní Lenko děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste s našimi službami spokojená a vše dopadlo na 1. Standardně všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den, někdy se podaří stihnout rozvoz dokonce v ten samý den ;) A i když se v tomto sdělení neustále opakuji, pochvala vždy potěší. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
Avatar autora | 20.1.2020
+ nakoupím si bez běhání po obchodech,nemusím se tahat se zbožím-přijde mi až "pod nos" :) za dobrou cenu a v krátké době od objednávky,zboží je vždy vzorně zabaleno k přepravě proti poškození.RÁDA DOPORUČUJI DALŠÍM ZÁKAZNÍKŮM

M Avatar autora Martina (Administrátor) 20.1.2020
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Zakládáme si na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem a odchází od nás nejbližším rozvozem. A snažíme se balit tak, aby nedošlo k poškození produktů, na bublinkové fólii jak jste viděla nešetříme, protože dopravci se ne vždy chovají k balíkům, jak by měli. Ještě jednou děkuji za doporučení a budu ráda, pokud brzy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 19.1.2020
+ Mám zatím jedinou zkušenost, ale zásilka došla v naprostém pořádku a víc než včas, zboží bylo dokonale zabaleno.

M Avatar autora Martina (Administrátor) 20.1.2020
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste se hned napoprvé zařadil(a) mezi tisíce našich spokojených zákazníků. A těší mne, že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Přeji Vám do nového roku jen to nejlepší a budu ráda pokud někdy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 19.1.2020
+ Rychlé doručení zboží

M Avatar autora Martina (Administrátor) 20.1.2020
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Píši to zde velmi často, ale píšu to ráda - co se týče dodací lhůty, standardně všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den. Zakládáme si na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem a odchází od nás nejbližším rozvozem. Závěrem Vám také přeji do nového roku jen to nejlepší a budu ráda, pokud někdy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 18.1.2020
velice rychlé,solidní vyřízení objednávky a zboží velmi dobré kvality a ceny
M Avatar autora Martina (Administrátor) 20.1.2020
Moc Vám paní děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste s našimi službami tak spokojená a vše dopadlo na 1. Standardně všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den, někdy se podaří stihnout rozvoz dokonce v ten samý den ;) A i když se v tomto sdělení neustále opakuji, pochvala vždy potěší. Přeji Vám do nového roku jen to nejlepší a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
Avatar autora | 18.1.2020
netradiční zboží,rychlost
M Avatar autora Martina (Administrátor) 20.1.2020
Moc Vám pane Jaroslave děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste právě v našem obchodě našel to, co jste hledal a těší mne, že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. A co se týče dodací lhůty, standardně všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den. A i když se v tomto sdělení neustále opakuji, pochvala vždy potěší. Závěrem Vám přeji do nového roku jen to nejlepší a budu ráda, pokud někdy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 14.1.2020
Super
M Avatar autora Martina (Administrátor) 20.1.2020
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. A jsem také moc ráda, že jste v našem obchodě nakoupila již opakovaně a zařadila se tak mezi tisíce našich spokojených zákazníků. Přeji Vám do nového roku jen to nejlepší a budu ráda pokud brzy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 13.1.2020
Včasné dodání, výborná komunikace. Kvalitní výrobky!
M Avatar autora Martina (Administrátor) 15.1.2020
Moc Vám paní Ajo děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste s našimi službami tak spokojená a vše dopadlo na 1. A těší mne, že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Přeji Vám do nového roku jen to nejlepší a budu ráda, pokud někdy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 12.1.2020
velký výběr výrobků,dobrá kvalita
M Avatar autora Martina (Administrátor) 12.1.2020
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste právě v našem obchodě našel(a) to, co jste hledal(a). A těší mne, že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Přeji Vám do nového roku jen to nejlepší a budu ráda pokud někdy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 9.1.2020
príjemné jednanie, spokojnosť s produktami aj s doručením
M Avatar autora Martina (Administrátor) 9.1.2020
Moc Vám paní Iveto děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste tak spokojená. Těší mne, že i doma v Česku a na Slovensku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Budeme tak na stránky i v budoucnu zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Přeji Vám do nového roku jen to nejlepší a budu se těšit opět brzy na mých stránkách, Martina
Avatar autora | 7.1.2020
První nákup....
M Avatar autora Martina (Administrátor) 9.1.2020
Moc Vám paní Hanko děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste se hned napoprvé zařadila mezi tisíce našich spokojených zákazníků. Přeji Vám do nového roku jen to nejlepší a budu ráda pokud někdy opět zavítáte na mé stránky, Martina
Avatar autora | 7.1.2020
+ Rychlé doručení

M Avatar autora Martina (Administrátor) 7.1.2020
Moc Vám paní Evo děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jste s našimi službami tak spokojená a vše dopadlo na 1. Standardně všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den, někdy se podaří stihnout rozvoz dokonce v ten samý den ;) A i když se v tomto sdělení neustále opakuji, pochvala vždy potěší. Přeji Vám do nového roku jen to nejlepší a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

Stránka 1 z 30 , položek celkem: 592

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. VÍCE INFORMACÍ