Hodnocení obchodu

5,0 253 hodnocení
Přidat hodnocení
5
244x
4
8x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.4.2019
+ zatim je to muj prvni obchod tak az bude dalsi lepe se mi bude hodnotit vlavni je vcas dodavka primo domu

Avatar autora | 18.4.2019
+ Rychlost
+ Nic

Avatar autora | 18.4.2019
+ Rychlost, kvalita výrobků objednáno již 4 x a i nadále bude využívat

Avatar autora | 17.4.2019
+ Přijatelné ceny.
+ Rychlé dodání.
+ Komunikace.

V tomto obchodě jsem nakoupila už několikrát a vždy spokojenost.Uvítala bych i rozšířenější sortiment.Děkuji.
Avatar autora | 15.4.2019
+ kvalitní doručení

Avatar autora | 15.4.2019
+ Skvělé ceny, značky a nabídka, rychlost dodání, komunikace

Velice tento e-shop doporučuji, kvalitní zboží, moc ochotná pí Martina Nováková, vyhoví potřebě zákazníka, prostě SUPER a radost nakupovat.
Avatar autora | 12.4.2019
Jako vždy velka spokojenost hlavně aviváže Tesori Oriente opravdu úžaně voní.Nakupuji pouze u vás a jsem nadšená
Avatar autora | 8.4.2019
Skvělé zboží, super stránky
Avatar autora | 7.4.2019
Rychlost,spokojenost
Avatar autora | 6.4.2019
Perfektní doporučila bych i dalším zákazníkům.
Avatar autora | 5.4.2019
Vse ok
Avatar autora | 4.4.2019
Jsem nákupem v e -shopu Giulieta přímo nadšena, výrobky jsou skutečně účinné, s příjemnou parfémací a také kladně hodnotím rychlost dodání. Určitě budu nakupovat dále, tento obchod je pro mně jednička v nákupu drogistického zboží.
Avatar autora | 4.4.2019
Vynikajicí komunikace, rychlé dodání super zboží! Děkuji.
Avatar autora | 3.4.2019
+ Příjemná a rychlá komunikace, zboží hned doručeno.

Avatar autora | 31.3.2019
+ super eshop

Avatar autora | 28.3.2019
+ výborná komunikace, rychlost, kvalita

Avatar autora | 28.3.2019
+ Rychlost

Avatar autora | 28.3.2019
Super obchod.Velmi rychlé dodání zboží.Byla jsem velice spokojená.
Avatar autora | 25.3.2019
Super spokojena moc dekuji vune odpovida me predstave gajovska
Avatar autora | 25.3.2019
+ Kvalitní zboží

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 257

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. VÍCE INFORMACÍ