Doprava po ČR nad 1.600 Kč a viac než 80 € na Slovensko zdarma!

Hodnocení obchodu

4,9 521 hodnocení
Přidat hodnocení
5
501x
4
14x
3
3x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.12.2019
Zkusila jsem další produkty a i ty jsou moc prima.
M Avatar autora Martina (Administrátor) 8.12.2019
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste spokojená. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný advent, Martina
J Avatar autora Jaroslav | 5.12.2019
Při dnešní nadvládě německých drogerií a tím pádem i německé kosmetiky prakticky není možno nikde sehnat nějakou alternativu.Omezujou nejen české výrobce ale i ty ostatní aby neměli konkurenci,takže vše ovládá korporát jako je Nivea ,Wella Schwarzkopf,Adidas,Puma a podobně. Takže kvituji s povděkem italskou kosmetiku,která se kvalitou určitě té německé vyrovná,ne-li předčí a navíc nabízí neotřelé vůně ,pro nás kteří jsme už z těch všech Niveí otupělí,tak je to opravdu potěšitelná změna. Mám na mysli především pánskou kosmetiku po holení. Obchod funguje o.k.takže doufám ,že nezmizíte z trhu jak mnohé jiné e-shopy..
M Avatar autora Martina (Administrátor) 8.12.2019
Moc Vám pane Jaroslave děkuji za hodnocení vložené přímo na mé stránky. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste spokojený. To co píšete, to byl přesně impuls pro otevření tohoto obchodu. Italové si potrpí nejen na kvalitu, ale především na vůně a to jak u kosmetiky, tak i drogistického zboží. Jsem také ráda, že na stránky nachází cestu stále více mužů, tak Vám mohu již dnes slíbit, že v příštím roce se zaměříme právě na rozšíření sortimentu v oblasti pánské kosmetiky. Přeji krásný advent a ráda Vás opět přivítám na mých stránkách, Martina
N Avatar autora Naďa | 5.12.2019
Neuvěřitelná rychlost dodání,krásně zabalené zboží,na hodnocení je 5 hvězdiček málo
M Avatar autora Martina (Administrátor) 8.12.2019
Moc Vám paní Naďo děkuji za hodnocení přímo na mé stránky. Většina hodnocení na této stránce je na základě výzvy k vyjádření prostřednictvím dotazníku po uskutečněném nákupu. A o to více potěší reference napsaná přímo na stránku, aniž by dorazil dotazník od Heureky. Jsem ráda, že i doma v Česku lidé přicházejí "na chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách, aby jste měla možnost vyzkoušet i další produkty. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný advent, Martina
Avatar autora | 3.12.2019
jsem velmi spokojena...vše bez sebemenšího problému
M Avatar autora Martina (Administrátor) 3.12.2019
Také Vám Zuzko děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste spokojená. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný advent, Martina
Avatar autora | 3.12.2019
+ velice dobrý přístup k zákazníkum

M Avatar autora Martina (Administrátor) 3.12.2019
Moc Vám paní Věrko děkuji za Vaše hodnocení. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a ještě více mne těší, že Vaší spokojenost šíříte dál a obchod doporučujete. Snažím se zákazníkům poskytnout co nejvíce informací a rychle vyřídit jejich objednávky. Děvčata na skladě také motivuji k tomu, že spokojený zákazník je pro nás největší odměna. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný advent, Martina
MP Avatar autora Marie PARDYOVÁ | 3.12.2019
Jsem moc ráda, že jsem si u nás mohla objednat výbornou kosmetiku, kterou znám z Itálie. Oceňuji rychlé doručení a precizní balení. Deodorant mě nadchl, tak hned objednávám další. Děkuji a zdravím.
M Avatar autora Martina (Administrátor) 3.12.2019
Moc Vám paní Marie děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Většina hodnocení na této stránce je na základě výzvy k vyjádření prostřednictvím dotazníku po uskutečněném nákupu. A o to více potěší reference napsaná přímo na stránku, aniž by dorazil dotazník od Heureky. Dává mně to další motivaci a inspiraci do dalšího rozvoje našeho obchodu. A jsem ráda, že i doma v Česku lidé přicházejí "na chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách, abychom Vám udělali radost dalším připomenutím Itálie. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný advent, Martina
Avatar autora | 1.12.2019
Spokojnosť rýchle doručenie super cenu určite odporúčam
M Avatar autora Martina (Administrátor) 3.12.2019
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste tak spokojená. Těší mne , že i doma v Česku a na Slovensku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Budeme tak na stránky i v budoucnu zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný advent, Martina
Avatar autora | 1.12.2019
+ Obratem vyřízená objednávka

M Avatar autora Martina (Administrátor) 1.12.2019
Moc Vám paní Marie děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Standardně všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den. A i když se v tomto sdělení neustále opakuji, pochvala vždy potěší :) I nadále tak budeme na stránky zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli a jsou již na stránkách. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný advent, Martina
Avatar autora | 1.12.2019
Uplne skvelé výrobky, super rychla doprava
M Avatar autora Martina (Administrátor) 1.12.2019
Moc Vám paní Soňo děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste spokojená. Standardně všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den. A i když se v tomto sdělení neustále opakuji, pochvala vždy potěší :) I nadále tak budeme na stránky zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný advent, Martina
Z Avatar autora Zuzanka | 30.11.2019
Ďakujem.Tovar bol doručený v poriadku.Objednávala som už druhýkrát a som spokojná.V slovenskej drogérii môj obľúbený gel nie je dostať.
M Avatar autora Martina (Administrátor) 30.11.2019
Moc Vám paní Zuzano děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. V běžné drogerii nenajdete většinu značek tradiční italské drogerie a kosmetiky a pokud ano, tak v 90% případů nejsou vyrobeny v Itálii a mají úplně jiné složení a účinnost a vůní. Jsem proto ráda , že i doma v Česku a na Slovensku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. I nadále tak budeme na stránky zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Ráda Vás proto opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný advent, Martina
Avatar autora | 30.11.2019
Objednával jsem tady poprvé, naprostá spokojenost.
M Avatar autora Martina (Administrátor) 30.11.2019
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste spokojený. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný advent, Martina
Avatar autora | 29.11.2019
+ rýchle vybavenie objednávky, doteraz stále bez problémov, maximálna spokojnosť

M Avatar autora Martina (Administrátor) 29.11.2019
Moc Vám paní Beáto děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste tak spokojená. Těší mne , že i doma v Česku a na Slovensku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Budeme tak na stránky i v budoucnu zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásné dny, Martina
Avatar autora | 28.11.2019
Rychlé dodání, velmi pečlivé zabalení.
M Avatar autora Martina (Administrátor) 29.11.2019
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste spokojená. Standardně všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den. A i když se v tomto sdělení neustále opakuji, pochvala vždy potěší :) I nadále tak budeme na stránky zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásné dny, Martina
Avatar autora | 28.11.2019
+ Objednávala jsem několik aviváží + další zboží. Dvě aviváže byly mírně vylité. Zboží ale bylo velice pečlivě balené!!! Můj dojem byl, že dopravce se zbožím zacházel neurvale, což eshop neovlivní. Napsala jsem do eshopu a nečekala odezvu. Byla jsem překvapena, ještě ten den mne paní majitelka kontaktovala telefonicky, byla velice milá a ihned mi za obě aviváže zaslala peníze.

M Avatar autora Martina (Administrátor) 29.11.2019
Moc Vám paní Radko děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jak jsme spolu hovořily, mrzí mne, že vlivem přepravy došlo k poškození aviváží. Snažíme se balit tak, aby nedošlo k poškození produktů, na bublinkové fólii jak jste viděla nešetříme. I víčka ještě navíc samostatně oblepujeme. Přesto se stane, že díky nešetrnému zacházení zejména ze strany řidičů, kdy jim balík spadne z výšky nebo lítá na korbě auta a víčko se nárazy uvolní nebo se rovnou poškodí celá krabice a dojde tak k poškození jejího obsahu. Naštěstí je to tak jedna z 5000 zásilek, ale i tak je to k vzteku, když jeden nezodpovědný jedinec zhatí práci holek na skladě :( V takovém případě postupujeme u každého zákazníka tak, jako u Vás. Důležité je, aby se zákazník stejně jako vy ozval, protože dopravce vždy hraje mrtvého brouka. Ještě jednou děkuji za nákup a budu se těšit na příště, Martina
Avatar autora | 28.11.2019
+ V běžné drogerii přípravky Chante Clair nenajdete.

M Avatar autora Martina (Administrátor) 28.11.2019
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. V běžné drogerii nenajdete ani jiné značky než Chante Clair a pokud ano, tak v 90% případů nejsou vyrobeny v Itálii a mají úplně jiné složení a účinnost. Jsem proto ráda , že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. I nadále tak budeme na stránky zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Ráda Vás proto opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásné dny, Martina
Avatar autora | 27.11.2019
+ Kvalitní zboží
- Nemožnost koupit náhradní náplně (např. k tekutému mýdlu)

M Avatar autora Martina (Administrátor) 28.11.2019
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste tak spokojená. Těší mne, že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Náhradní náplně se snažíme průběžně do obchodu přidávat alespoň u značek a vůní, které zákazníci požadují nejčastěji. Ne všechny produkty se ale vyrábějí i ve verzi "náhradní náplň", takže 100% nebudeme nikdy :( Ráda Vás opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásné dny, Martina
Avatar autora | 27.11.2019
+ Zboží bylo doručeno do druhého dne po objednání, je opravdu kvalitní. Jsem nad míru spokojená.

M Avatar autora Martina (Administrátor) 28.11.2019
Moc Vám paní Evo děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste tak spokojená. Těší mne , že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. Budeme tak na stránky i v budoucnu zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásné dny, Martina
Avatar autora | 27.11.2019
+ Extrémně rychlá dodávka zboží za 1 den. Kvalitní výrobky které jen tak v ČR nekoupíte a dobré ceny

Doporučuji z důvodu velice rychlého doručení a velmi dobře zabaleného zboží. Každý kus byl zvlášť v bublinkové folii a ještě dobře naskladněno v balíku. Popis na výbornou
M Avatar autora Martina (Administrátor) 28.11.2019
Moc Vám děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda, že jsme se s naším sortimentem trefili do Vašeho vkusu a jste spokojená. Standardně všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den. A i když se v tomto sdělení neustále opakuji, pochvala vždy potěší :) I nadále tak budeme na stránky zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásné dny, Martina
Avatar autora | 27.11.2019
Velice rychlé doručení, perfektně zabaleno, mohu jen doporučit
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2019
Moc Vám paní Helo děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jak pravidelně píši, standardně všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den. A i když se v tomto sdělení neustále opakuji, pochvala vždy potěší :) I nadále tak budeme do naší nabídky zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a udělá našim zákazníkům radost a užitek. Neustále zařazujeme na naše stránky další novinky (opět jsme nějaké dovezli), tak Vás ráda opět přivítám na mých stránkách, Martina
Avatar autora | 26.11.2019
+ Objednala jsem již opakovaně a vždy jsem byla velmi spokojená.Děkuji

M Avatar autora Martina (Administrátor) 26.11.2019
To já Vám moc děkuji za Vaše hodnocení i doporučení ostatním zákazníkům. Jsem ráda , že i doma v Česku lidé přicházejí na "chuť" kvalitním produktům, které tak dobře znám z mého druhého domova v Itálii. I nadále budeme na stránky zařazovat jen to nejlepší, co italský trh nabízí a co mám osobně vyzkoušeno. Ráda Vás tak opět přivítám na mých stránkách a třeba Vás tentokrát zaujme i něco z našich pravidelných novinek, které jsme opět přivezli. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásné dny, Martina

Stránka 1 z 27 , položek celkem: 526

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. VÍCE INFORMACÍ